Bilgisayar format atmak: Windows yükleme ve ayarlar detaylı anlatım ~ Erol DİZDAR


Şimdi diyeceksiniz ki yıl 2016 olmuş böyle bir yazı mı yazılır? Evet yazılır. Çünkü yıl 2016 olmuş hala format nasıl atılır? Windows yükledikten sonra neler yüklemeliyim? Hangi ayarları yapmalıyım şeklinde çok sayıda sorular ile muhatap oluyorum. O nedenle böyle bir yazı yazma gereği duydum. Devamı: Bilgisayar format atmak: Windows yükleme ve ayarlar detaylı anlatım ~ Erol DİZDAR

Erol DİZDAR hakkında

https://about.me/eroldizdar https://www.facebook.com/edizdar https://www.twitter.com/edizdar http://www.eroldizdar.com

18 Haziran 2016 tarihinde HABERLER içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. 2 Yorum.

  1. @AcerTurkiye 2Bilgisayar açılmıyor, format atıyorum 2 ay sonra yine gidiyor. Test kitabı hazırlıyorum ama sürekli işlerim aksıyor. Düşünsene boğaziçi bilgisayar mühendisliğine gidiyosun artificial intelligence falan derken kuzen çocuğu abla format atar mısın diyo Bilgisayar format atmak: Windows yükleme ve ayarlar detaylı anlatım ~ Erol DİZDAR başlıklı Konunuzu okudum ve beğendim, https://edizdar.wordpress.com ailesi sizlere başarılı bir yayın hayatı diliyorum. Teşekkürler.

  2. #HerOkulaBilişimÖgretmeni bilgisayar mühendisi bilgisayar öğretmeni bana format attırmaya geliyor lan. cahil öğretmen mühendis çok piyasada + İlave olarak taa ilkokuldaki bilgisayar hocam da alınmış. o da bilgisayar odasını bana emanet eder, format işleri falan yaptırırdı. şaşırdım.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.